Завтра у Львові відкриють пам’ятник генералу Кульчицькому

2167 0
Цієї п’ятниці, 29 травня, у Львові відкриють пам’ятник генералу-майору Сергію Кульчицькому, який рік тому загинув в АТО у Слов’янську.
фото: www.radiosvoboda.org

фото: www.radiosvoboda.org

О 7:30 заплановано Богослужіння на території військової частини 4114 по вул. Стрийській, о 9:00 – покладання квітів на могилі генерала-майора Кульчицького (на Личаківському кладовищі).

Об 11:00 відбудеться відкриття пам’ятника на території військової частини 3102, що на вул. Княгині Ольги, 105.

Нагадаємо, Сергій Кульчицький загинув 29 травня 2014 року в зоні антитерористичної операції у місті Слов'янськ на Донеччині. Вертоліт Мі-8, на якому знаходився генерал-майор Сергій Кульчицький та ще 11 військових, збили терористи неподалік гори Карачун. Поховали Героя України на полі почесних поховань на Личаківському цвинтарі у Львові.

Нагадаємо, іменем Сергія Кульчицького назвуть одну з вулиць Львова, а саме, проектовану вулицю 33, яка розташована між вул. Заозерною та вул. Під Голоском. Ця вулиця знаходиться у проектованому районі забудови житла для учасників АТО та їхніх сімей.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!