Сьогодні у Львові відкриють Різдвяний ярмарок. Програма

3494 0
У програмі роботи ярмарку конкурс льодових скульптур та хатинка Святого Миколая.
фото: Оксани Козачок

фото: Оксани Козачок

Сьогодні, 9 грудня, почнуть працювати торгові галереї Різдвяного ярмарку, що на проспекті Свободи та площі Ринок. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За попередньою інформацією, цьогорічний дев’ятий Різдвяний ярмарок працюватиме до 15 січня. За результатами конкурсу, оголошеного департаментом економічного розвитку Львівської міської ради, організатором різдвяної торгівлі у центрі міста стала компанія «Львівські ярмарки».

За словами директорки департаменту економічного розвитку Ірини Кулинич, до відкриття компанія мала змінити всю ілюмінацію на території ярмарку і на проспекті Свободи, і на площі Ринок, а також здійснити монтаж і демонтаж та облаштування всіх прикрас новорічної ялинки.

Читайте також: Як Львів святкуватиме Новий рік та Різдво. Програма

На проспекті Свободи святкове оздоблення будуть забезпечувати 22 арки з гірляндамита новорічним декором. Для дітей працюватиме будиночок святого Миколая, де можна буде отримати подарунки та зробити миттєве фото. 

Програма IX Різдвяного ярмарку у Львові:

9 грудня  – початок роботи гастрономічного сектору та сувенірної панорами;

10-25 грудня  – робота Хатинки Святого Миколая;

17 грудня, 18.00 – запалення міської ялинки;  

2-3 січня – Конкурс льодових скульптур на площі Ринок;

7-8 січня – ІІІ Міжнародний різдвяний фестиваль.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!