Завтра у Львові відкриють вулицю Садову

2128 0
У суботу, 26-го листопада, в післяобідній час для проїзду відкриють вулицю Садову, яку ремонтують від липня.
фото: Юрій Чміль

фото: Юрій Чміль

Про це Tvoemisto.tv повідомила Леся Магера, голова правління ВАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65» – компанії-підрядника, що виконує роботи на вулиці Садовій.

«Ми на тиждень вибилися з графіку через погоду (раніше відкриття вулиці анонсували на 20-те листопада, – ред.) Ми не могли продовжувати роботу через те, що випав сніг. У суботу, 26-го листопада, відкриваємо проїжджу частину: і для приватного, і для громадського транспорту», – зазначила Леся Магера.

У прес-службі Львівської міської ради уточнили, що вулиця Садова стане доступною для проїзду в післяобідній час.

Читайте також: Як у Львові реконструюють вулицю Садову. Фоторепортаж

Згідно з проектом, на вулиці Садовій після реконструкції має з’явитися нове асфальтне покриття, велодоріжки, понад 80 паркомісць, підвищене перехрестя, громадський простір для мешканців, пологі з’їзди та заїзди на тротуар і пішохідні переходи (для полегшення пересування для людей із особливими потребами).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!