Завтра у Львові відновлять подачу гарячої води

1816 0
Гарячу воду отримають жителі чотирьох районів.
Фото: ukrvet.ua

Фото: ukrvet.ua

Завтра, 28 червня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновить подачу гарячої води споживачам. ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна», що обслуговують Франківський, Сихівський, частини Личаківського та Шевченківського районів, запрацювали після проведення планових ремонтів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Гаряче водопостачання не можна відновити одномоментно. Це складний технологічний процес. Від моменту ввімкнення котла і до появи гарячої води в оселях мешканців має пройти певний час», — зазначив головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Читайте також: У Львові розпочали гідравлічні випробування

Однак, через ремонтні роботи на тепломережах, без гарячого водопостачання ще будуть будинки на вул. Науковій, вул. Миколайчука та вул. Щурата. Також через заміну теплової мережі без гарячої води залишаються 15 будинків у Залізничному районі, які обслуговує ЦТП на вул. Повітряній, 99а.

Нагадаємо, 23 травня у Львові розпочали гідравлічні випробування теплових мереж, які перебувають на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Після проведення гідравлічних випробувань, гаряче водопостачання частині споживачів у Львові відновили ще 9 червня. Це будинки у Галицькому, практично в усьому Залізничному та частинах Личаківського і Шевченківського районів.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!