Завтра у Львові вшанують жертв Скнилівської трагедії

8507 0
Завтра у Львові відбудуться заходи з вшанування 14-их роковин Скнилівської трагедії. Заходи відбудуться біля пам’ятного знаку на летовищі, місця загибелі, та біля каплички.
фото: rian.com.ua

фото: rian.com.ua

Відтак, о 10:00 год у капличці на території летовища відбудеться Служба Божа. Об 11:00 год біля каплички відбудеться парастас. О 12:00 год учасники пішою ходою перейдуть до пам’ятного знаку, де о 12:45 год відбудеться спільна молитва. До сегменту на летовищі покладуть квіти та запалять лампадки. Про це повідомили у ЛМГО «Скнилівська трагедія».

Довідка. Скнилівська трагедія — аварія під час святкування 60-ї річниці 14 АК на Скнилівському аеродромі під Львовом 27 липня 2002 року. Унаслідок падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів загинуло 78 осіб (серед них 28 дітей) і постраждало близько 250 людей. За кількістю загиблих є найбільшою катастрофою в історії авіаційних шоу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!