Завтра у Львові вирішать, чи здорожчає проїзд в електротранспорті

1923 0
Відповідне питання винесене на порядок дений засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.
Фото: photo.i.ua

Фото: photo.i.ua

Як повідомляло Tvoemisto.tv, ініціатива підвищити вартість проїзду у тролейбусах і трамваях на 1 гривню належить комунальному підприємству "Львівелектротранс". Це питання виносилося на громадські слухання та здобуло підтримку більшості присутніх під час обговорення. 

Читайте також: У Львові бракує понад 50 водіїв трамваїв і тролейбусів

У проекті рішення йшлося, що нові тарифи почнуть діяти з 1 вересня. Якщо завтра виконком підтримає це рішення, вартість проїзду в електротранспорті складатиме 3 грн. Пільгова вартість становитиме 1,5 грн. Таку вартість у "Львівелектротрансі" називають компромісною та економічно обґрунтованою. Раніше профспілки та посадовці мерії підтримували підвищення вартості до 4,5 грн

Головна причина підвищення вартості проїзду – подорожчання тарифу на електроенергію для комунальних підприємств міста, а також зобов’язання Львова перед ЄБРР. Чинний тариф (2 грн) був запроваджений ще в червні 2014 року.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!