Завтра у Львові виселять «Горицвіт» із незаконно займаного приміщення

1872 0
Відповідно до рішення Господарського суду Львівської області від 22.12.2014 року, Галицький відділ державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції 8 квітня 2015 року о 10:00 год. буде проводити примусове звільнення та повернення комунальній 1-й міській поліклініці м. Львова нежитлові приміщення, загальною площею 88,6 кв.м., що знаходяться за адресою: Львів, вул. Руська, 20.

Як раніше повідомляли в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, у частині приміщення на вул. Руській, 20 у Львові розташований спортивний зал ДЮСШ «Галеон», який є на балансі Комунальної 1-ї міської поліклініки. У цьому спортивному залі проводять заняття із фехтування та гімнастики. Частина приміщення до 2009 року перебувала в оренді ТзОВ «Горицвіт», але опісля договір оренди з управлінням комунальної власності не продовжено, проте аптека відмовилася вивільняти приміщення та звернулася до суду про продовження даного договору.

Відповідно до рішення Вищого господарського суду, договір оренди на це приміщення у аптеки мав би закінчитися ще у березні 2014 року, але навіть після цього терміну аптека і надалі розташована у даному приміщенні. Зважаючи на це, Львівська міська рада подала позов про виселення підприємця з незаконно займаного приміщення. Відтак, 28.01.2015 року ухвалою Львівського апеляційного господарського суду було залишено в силі рішення Господарського суду про вивільнення ТзОВ «Горицвіт» нежитлових приміщень на вул. Руській, 20.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!