Завтра до Львова завітає BRUTTO у рамках турне «Родны край»

2092 0
Завтра, 21 листопада, в рамках європейського турне «Родны край» до Львова завітає група BRUTTO, яка виступить в Палаці спорту «Україна».
Фото: brut.to

Фото: brut.to

Окрім підтримки нового альбому «Родны край», в турі BRUTTO відзначить і річницю з моменту заснування групи, після того як розпалась група «Ляпис Трубецкой». Хоча деякі пісні, які виконували «Ляпис Трубецкой», є в репертуарі і BRUTTO. Найбільш відома з них – «Воины света».

«Далі корчити з себе Агнію Барто і писати нарочито примітивні тексти я не буду. Я повернуся до тієї поезії, яка мені близька. Я повернуся до якихось метафор, і це буде схоже на «Железный» або «Воинов света». Це мені як автору хочеться. Я написав альбом, який покаже: еволюція з гіперривками – реальна», – зазначив фронтмен BRUTTO Сергiй Мiхалок.

Тур «Родны край» розпочався ще у жовтні концертами в європейських країнах – Польщі, Чехії, Великобританії. Тепер же дійшла черга і до України. Першим містом став Львів (21 листопада, Палац спорту «Україна»). Після цього – Харків (29 листопада), Дніпропетровськ (5 грудня) та Київ (19 грудня).

 

За час свого існування команда стала хедлайнером найбільших фестивалів України (Z-Games, Фестиваль ZАХІД, Файне Місто, Бандерштат, Схід-Рок, Respublica і т.д.).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!