Політична реклама

Завтра у Львові виступить гурт ДДТ. Вартість квитків від 400 до 1200 грн

1274 0
Завтра, 1 березня у Львівській опері з камерною програмою «Сольник» виступить гурт ДДТ. Всі пісні пов’язані між собою віршами Юрія Шевчука, які читає сам автор. Програма «Сольник» – це не лише пісні, а гармонійне поєднання живого тексту і музики, що створює враження єдиної драматичної дії з сюжетом, наповненим простором образів, створюваних групою прямо на сцені протягом концерту.

Ідея створення програми виникла у зв’язку з випуском книги Юрія Шевчука під назвою «Сольник». Вперше вона прозвучала у Великому залі Санкт-Петербурзької філармонії і моментально отримала схвальні відгуки преси і шанувальників творчості групи, - інформує ЗІК.


«У новій програмі теж багато нововведень, – оцінює виступ ДДТ газета "Комменрсант’". – Бек-вокалістка Олена Романова виконує сольний номер – народну пісню «Брови мои чорные». Барабанщик Тема Мамай... грає смичком на вібрафоні. Відчайдушний клавішник Костянтин Шумайлов сидить за роялем. Гітарист Олексій Федічев сильно додав у майстерності, та ще й пише для групи інструментальні п’єси. Мелодекламація Юрія Шевчука так гармонійно лягає на інструментальні партії, що від вірша «Кавказкие войны» з вкрапленнями лезгінки просто градом котяться сльози. Уся оновлена група наче пройшла через глобальну омолоджуючу процедуру, набравши десь зовсім не російського досвіду, навчившись працювати з нюансами, придбавши найціннішу і рідкісну в Росії рису – легкість. Так, наче на мітинги Юрій Шевчук посилав свого двійника, а сам в цей час муштрував групу і плекав новий, чистий, як сльоза, звук».

Замовити квитки на концерт можна за номером телефона 235 77 88. 

Вартість квитків, які залишилисб від 400 до 1200 грн. 

Початок концерту 1 березня о 18.00.
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!