Це не буде звичний формат. У Львові визначать, як святкуватимуть Великдень і День міста

3842 0
І Великдень, і День міста у Львові пройдуть без масових заходів та з дотриманням всіх карантинних обмежень.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Сьогодні, 12 квітня, на черговому засіданні міського штабу з протидії коронавірусу обговорили карантинні обмеження та їх вплив на ті події, які будуть найближчим часом. Зокрема мова йде про Великдень та День міста. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, спільно обговорили формат, в якому відбуватимуться і Великдень, і День міста.

Читайте також: Цього тижня у Львові від Сovid-19 почнуть вакцинувати освітян, водіїв і комунальників 

«Зрозуміло, що це не буде звичний формат, без масових заходів, але впродовж тижня ми деталізуємо, яким чином це все буде відбуватися. В будь-якому випадку дотримуватимемося всіх карантинних обмежень, адже Львів продовжує перебувати в червоній зоні», – каже Андрій Москаленко.

Усі рішення прийматимуть на завтрашньому засіданні комісії з питань ТЕБ і НС. Окрім цього, завтра ж мають повідомити про те, чи послаблять карантин для промислових ринків, початкових класів та чи зможуть запрацювати літні майданчики в місті найближчими днями.

Нагадаємо, посилений карантин у Львові продовжили до 19 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!