Завтра у Львові закінчиться опалювальний сезон

1754 0
Згідно з розпорядженням міського голови, завтра, 9 квітня, у Львові завершується опалювальний сезон. Щодо бюджетних установ, то, згідно з розпорядженням, департамент гуманітарної політики за погодженням з теплопостачальними підприємствами має встановити термін завершення опалювального сезону у закладах культури, освіти і охорони здоров’я.
Фото: vseodetyah.com

Фото: vseodetyah.com

Як повідомляє прес-служба міськради, опалювальний сезон 2014-2015 року розпочався 22 жовтня. Вже в перші дні опалення було подане до 96% житлових будинків та стовідсотково до усіх садочків, шкіл і медичних установ.  «Однак, зважаючи на перепади температури зовнішнього повітря, а саме значне потепління, доводилося два рази призупиняти цей опалювальний сезон: один раз восени минулого року і один раз в березні цього року. Така практика поки не дуже властива іншим містам України, однак ми розуміємо, що нашим споживачам не потрібне опалення, коли тепло на дворі, тим більше, що за це доведеться ще й платити», - розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!