Політична реклама

Завтра у Львові закривають на ремонт частину вул. Куліша

1261 0
У середу, 4 червня, розпочинається капітальний ремонт вулиці Куліша на ділянці від вул. Зернової до вул. Шпитальної. Відтак, з 8:00 вулицю закриють для проїзду транспорту.

Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів, повідомили tvoemisto.tv в прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначають у ЛМКП «Львівводоканал», на цій вулиці прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані.

«Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити. Відтак під час капремонту вулиці ми прокладемо новий водогін вздовж Куліша від Шпитальної до Зернової, замінимо усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудуємо близько 30 колодязів. Роботи будуть проводитися на глибині 6 метрів», – розповіли у «Львівводоканалі».

Планується, що роботи з заміни каналізіційно-водопровідних мереж триватимуть два тижні, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари.

На час ремонтних робіт транспорт курсуватиме по проспекту Чорновола, також закриту ділянку вул.Куліша можна оминати по вул. Джерельній – Балабана.

Про терміни виконання усіх робіт буде повідомлено додатково. Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!