Завтра у Львові закриють для проїзду ще одну частину вул. Б. Хмельницького

2804 0
Завтра, 7 травня, на ремонт закриють частину вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від вулиці Остряниці до вулиці Шкільної. Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, закриття цієї ділянки не призведе до нових змін у русі громадського транспорту.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

У зв’язку з ремонтом для проїзду вже закриті частина вулиці Промислова – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького, а також вулиця Хмельницького –  на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Остряниці. Згодом на ремонт закриють ділянку вулиці Хмельницького на відрізку до вулиці Гайдамацької, а також – вулицю Гайдамацьку.

Як повідомили у прес-службі міськради, протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. На цих ділянках буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. У зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20.

Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги проспектом Чорновола та вулицею Липинського, а трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!