Завтра у Львові закриють ще одну ділянку вул. Хмельницького

2084 0
За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, завтра, 3 червня, на ремонт закриють ще частину вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від площі Криничної до вулиці Гайдамацької.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

На сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вулиця Промислова на ділянці від вулиці Волинської до Хмельницького. Та вулиця Хмельницького на ділянці від Волинської до площі Криничної. Згодом на ремонт закриють і вулицю Гайдамацьку.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо, інформує прес-служба міськради.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. У зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр. Чорновола та по вул. Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!