Завтра у Львові запрацює Парк динозаврів. Локація, вартість

61713 0
Він працюватиме щоденно, буде сезонним та діятиме до листопада.
Фото: Парк культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького

Фото: Парк культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького

Завтра, 28 серпня, у Львові запрацює Парк динозаврів на території Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вул. Болгарській, 4.

«Ми чекали цього! Уже завтра о 14:00 на Верхній алеї Парку Культури (вхід з боку Академії Сухопутних Військ) – відкриття Парку динозаврів із веселощами, аніматорами, конкурсами і ще чимось дуже класним», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Законсервований простір. Чого бракує культурі і відпочинку у львівському парку

Він працюватиме щоденно, буде сезонним та діятиме до листопада. Вартість дитячого квитка становитиме 100 грн, дорослого – 150 грн. Купуючи квиток, кожен відвідувач отримуватиме браслет, який діятиме упродовж дня. Можна прийти, погуляти, вийти в парк, а потім повернутися. Зазначимо, що для окремих категорій вхід у Парк буде безкоштовним.

Із повним переліком відвідувачі зможуть ознайомитися при вході. Загалом тут буде близько 20 динозаврів. Також для дітей облаштують зону для розкопок.  

Нагадаємо, що поблизу Львова також працює парк розваг «УРУРУ» із гірками, сітками та анімованими динозаврами. Розташований він на території відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів», що за 12 км від міста.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!