Завтра у Львові завершать ремонт на вулиці Демнянській

1731 0
За інформацією Сихівської районної адміністрації, ремонтники планують завтра закінчити ремонт дорожнього покриття на вулиці Демнянській на ділянці від вулиці Хуторівки до будинку № 4а. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: charivne.info

Фото: charivne.info

Як розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, асфальтне покриття на цій дорозі було майже повністю зруйноване.  

«Сьогодні планують заасфальтувати проїздну частину дороги. Площа дороги, яку ремонтуємо, складає 1200м.кв. Також тут облаштовано пішохідний тротуар», – зазначив Віктор Західний. Вартість ремонтних робіт склала 600 тис. грн.

Нагадаємо, у зв’язку із проведенням поточного ремонту дорожнього покриття на ділянці від вулиці Гуцульської до вулиці Винниченка 11 листопада з 9:00 години і до 17:00 години 14 листопада обмежать рух транспорту. 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!