Завтра у Львові зіграє жіноча збірна України з футболу. Де подивитись гру?

1965 0
Вже завтра, 8 квітня, Львів прийматиме черговий матч національної збірної України з футболу. Правда цього разу жіночої. Суперницями «синь-жовтих» в цьому поєдинку стануть представниці Албанії. Початок матчу заплановано на 18:00 год.
Фото: ffu.org.ua

Фото: ffu.org.ua

Цей матч стане першою цьогорічною домашньою зустріччю української команди і відкриє сезон національного футболу на львівській арені. Наразі ж, національна жіноча збірна України займає ІІ місце в турнірній таблиці Групи 3. І кожна перемога суттєво збільшує її шанси на вихід в фінальну частину Єврочемпіонату в 2017 році.

Для тих, хто планує відвідати цей матч, є можливість придбати квитки онлайн. Вартість квитків від 20 грн.

Читайте також: «Карпати», «Шахтар» та збірна України на «Арені Львів» у квітні: матчі, суперники, квитки

Також вперше гра за участю українських футболісток транслюватиметься наживо – на офіційному YouTube-каналі Федерації футболу України. Початок зустрічі – о 18:00 год.

Також протягом трансляції, спеціальним гостем якої стане півзахисник української збірної Віра Дятел, буде розіграний комплект ігрової форми «синьо-жовтих».

Слід нагадати, що вже 10 квітня на «Арені Львів» відбудеться ще один матч. В рамках чемпіонату України львівські «Карпати» прийматимуть «Олександрію». В цьому матчі «зелено-білі» не зможуть розраховувати на підтримку фан-сектора, який закрили через расистські вигуки вболівальників.

А в травні «Арена Львів» прийме ще один матч збірної України. Цього разу – збірної ветеранів. Матч між українськими та польськими футболістами буде присвячений пам’яті видатного тренера Казімєжа Гурського. Гра запланована на 15 травня.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!