Політична реклама

Завтра у Львові змагатимуться молоді модельєри

1088 0
Завтра, 25 вересня, у Львові розпочинається традиційна щорічна «Битва модельєрів». Учасників буде на третину більше, ніж торік.

Цього року у конкурсі візьмуть участь 14 навчальних закладів практично з усієї України, зокрема Києва, Одеси, Кривого Рогу та Донецької області, повідомили Твоє місто у прес-службі Львівської міської ради. Вони продемонструють 32 колекції.

Битву модельєрів започаткували три роки тому. Починалось все з того, що до нас приїхало 14 учасників. Торік було 20 колекцій, а тепер очікуємо 32 колекції, – розповіла заступник директора з виховної роботи Львівського коледжу легкої промисловості Київського національного університету технологій та дизайну розповіла Оксана Ходань.

Участь у конкурсі безкоштовн. Особливо цікавими цьогоріч будуть вечірні покази колекцій. Тут буде не лише дефіле, а це цілі театральні постановки, сюжетна лінія.

Конкурс розпочнеться 25 вересня о 15:00 в Палаці спорту «Україна» (вул. Мельника,18).

У програмі конкурсу передбачено такі номінації:

·         «Етностиль» (5-7 одиниць);

·         «Модний образ» (5-7 одиниць - поєднання взуття, аксесуарів, зачіски, макіяжу, постановки, музики);

·         Макетування одягу (1 виріб).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!