Завтра в Україні прибиратимуть зелені зони: львів’ян запрошують долучатись

1622 0
У суботу, 23 квітня, з 10:00 години на всій території України відбудеться наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!». Усіх небайдужих закликають долучитися до прибирання зелених зон та благоустрою територій. Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.
фото: nikvesti.com

фото: nikvesti.com

«Акція покликана сприяти підвищенню рівня екологічної свідомості та культури громадян, – зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Руслан Гречаник. – Зокрема навчити правильно поводитися з відходами, відповідально ставитися до довкілля, а також підвищувати рівень самоорганізації і самоврядування інститутів громадянського суспільства та їх осередків та залучати молодь до волонтерства».

Щоб приєднатися до акції «Зробимо Україну чистою разом!», треба заповнити форму реєстрації на сайті, обрати або запропонувати найближчу локацію, взяти необхідний інвентар і вийти на найбільшу толоку країни.

Також у Львові у рамках акції у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST».

Зазначимо, ініціатором та головним організатором акції «Зробимо Україну чистою разом!» є громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU, яка є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 14 мільйонів людей в 112 країнах.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!