Політична реклама

Завтра в ефірі tvoemisto.tv говоритимуть про виховання дітей

904 0
8 травня о 19:00 в прямому ефірі tvoemisto.tv пройде чергова "Жива Internet-зустріч". Цього разу Богдан Трояновський, психолог та директор видавництва "Свічадо", батько двох доньок, відповідатиме на запитання, які стосуються теми "Батьки і діти". "ЖІЗ" відбувається за співпраці Комісії у справах молоді УГКЦ, Живого.ТБ та Інтернет-телебачення tvoemisto.tv у рамках творення Єдиного молодіжного простору.
Богдан Трояновський. Фото- www.credo-ua.org

Богдан Трояновський. Фото- www.credo-ua.org

Зокрема Богдан Трояновський розповість про те, як будувати стосунки з рідними, що робити, коли діти не розуміють батьків або навпаки, в якому віці молода людина може вже сама приймати рішення про своє життя, як шанувати батьків і бути їм вдячними. Мова йтиме про стосунки дорослих дітей і їхніх батьків. А саме молоді, віком від 16 і аж до 30-35 років та їхніх мам і тат.

Довідка:

Ім’я Богдана Трояновського нероздільно пов’язане із "Свічадом", очолюваним ним видавницвом релігійної літератури, аналогів якому – ані за обсягами продукції, ані за розмаїттям й глибиною тематики – в Україні немає. Два десятиліття тому він приїхав із Польщі до Львова, аби продовжувати справу, розпочату разом із українськими студентами у Любліні. Адже "Свічадо" починалось саме там, як невеликий журнал. Потім з’явились брошури релігійного змісту, які таємно перевозились і розповсюджувались в Україні. З 1992 року видавництво переїхало до Львова, де з благословення Блаженнішого Мирослава Івана Кардинала Любачівського розпочало діяльність при Монастирі Монахів Студитського Уставу.

Також пан Богдан має освіту психолога. Одружений з Яриною Трояновською. Подружжя має двох дочок.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!