Завтра в Гарнізонному храмі Львова молитимуться за мир в Україні

1267 0
Долучитися до молитви запрошують усіх небайдужих, оскільки молитовний фронт також має особливе значення.
Фото: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла

Фото: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла

У п'ятницю, 15 квітня, представники християнських конфесій міста проведуть спільну загальноміську молитву за перемогу над російським агресором та встановлення миру в Україні. За словами отця Павла Дроздяка, ця молитва стане голосом зболеної країни.

Вона розпочнеться о 15:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вул. Театральній, 13.

Читайте також: Нацбанк випустить пам'ятну монету на честь Гарнізонного храму у Львові. Фото

«У Страсну п’ятницю за григоріанським календарем особливо промовистою буде молитва української Церкви в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Це місце молитви обрали невипадково, адже цей храм є свідком великої віри народу України в Бога і українське військо. Саме тут представники християнських конфесій Львова об’єднаються у спільній молитві, випрошуючи в Бога витривалості у хресній дорозі України, розділяючи страждання нашого народу, яких він зазнає», – пояснює він.

Долучитися до молитви запрошують усіх небайдужих, оскільки, за словами отця, молитовний фронт також має особливе значення.

Нагадаємо, що у Гарнізонному храмі Львова вчора попрощалися з командиром 2-го батальйону ДУК «Правий сектор» Тарасом Бобаничем (друг Хаммер), який поліг у бою з окупантами. Легендарний націоналіст та воїн загинув 8 квітня під Ізюмом, звільняючи Україну від окупантів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!