Завтра в країнах Євросоюзу розпочнеться вакцинація від коронавірусу

1241 0
Вакцина від Covid-19 надійшла у всі країни ЄС.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Вакцина від Covid-19 станом на сьогодні, 26 грудня, доставили до всіх країн Європейського союзу. Завтра в країнах ЄС розпочнеться вакцинація проти коронавірусу. Про це повідомила президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн написала у Twitter.

Читайте також: Коли вдасться подолати пандемію. У ВООЗ кажуть, що ми на середині шляху

«Сьогодні ми починаємо перегортати сторінку важкого року. Вакцину від Covid-19 отримали всі країни ЄС», – зазначила Урсула фон дер Ляєн.

За її словами, завтра в усіх країнах Євросоюзу розпочнеться вакцинація від коронавірусу.

Читайте також: Україна може безкоштовно отримати від COVAX удвічі більше доз вакцини

«Дні вакцинації в ЄС – це зворушливий момент єдності. Вакцинація – надійний вихід з пандемії», – наголосила вона.

Також в оприлюдненому відеозверненні Урсула фон дер Ляєн зауважила, що вакцинація дозволить європейцям поступово повернутися до нормального життя.

При цьому вона закликала європейців продовжувати дотримуватись карантинних заходів.

Нагадаємо, МОЗ України затвердило національний план вакцинації від Covid-19, згідно якого протягом 2021-2022 років планує вакцинувати 20 млн українців. Україна найімовірніше отримає вакцину Astra Zeneсa.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!