Парки Львова оброблятимуть від кліщів: мешканців просять туди не ходити

5465 0
Завтра, 18-го травня, на території парків «Високий Замок», «Стрийський» та «Снопківський» буде проведено перший етап акарацидної обробки.
фото: static.iloveukraine.com.ua

фото: static.iloveukraine.com.ua

Як повідомили в управлінні екології та ландшафтного планування, цей захід буде проведено з метою мінімізації випадків укусів кліщами мешканців у міських парках та запобігання можливості виникнення та розповсюдження вірусного кліщового енцефаліту хвороби Лайма.

Читайте також: Як переселяли рибу з Погулянки. Фоторепортаж

Також оброблення заплановано провести на території парків: «Горіховий Гай», «700 річчя Львова», «Залізна Вода», Імені Папи Римського Івана-Павла ІІ та лісопарку «Погулянка». Дата проведення буде визначена відповідно до погодних умов.

Мешканців Львова та гостей міста просять утриматись від відвідування згаданих парків упродовж 3-х днів: з 18-го до 20-го травня.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!