Завтра в парку Костюшка у Львові показуватимуть мультик

1217 0

 

    Цієї суботи у парку імені І. Франка, що навпроти головного корпусу університету імені І. Франка, показуватимуть мультик для сімейного перегляду.  Про це «Твоєму місту» розповіла керівник об’єднання «Самопоміч» Світлана Крижанівська.

   «Завтра ми показуємо мультик «Лісова братія», - повідомляє організатор проекту «Кіно у парку». Ми показуємо стрічку на проекторі, а дивитись її (безкоштовно) можуть усі охочі. Єдине, що людям потрібно мати при собі, це "коцик" чи плед, щоб на чомусь сидіти.  Також можна взяти з собою напої. Умова одна –  не алкогольні. Якщо хтось буде вживати спиртне, мультик будемо просто вимикати».

   Початок показу завтра о 20.00. А в четвер, о той самий час і на тому ж місці, «Кіно у парку» показуватиме молодіжне кіно. Вибрати, яку саме стрічку транслюватимуть цього четверга, можна, проголосувавши у групі «Кіно у парку», що є в соцмережі « ВКонтакті». 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!