Політична реклама

Завтра в центрі Львова обмежать рух транспорту

1207 0
У зв'язку з приїздом 11 жовтня до Львова маршалка Сейму Республіки Польща Гжегожа Схетини відбудуться певні зміни у русі транспорту на пр. Свободи, вул. Коперніка, Дорошенка, Січових Стрільців, Університетській та прилеглих вулицях.

11 жовтня у Львові з робочим візитом з нагоди 350-річчя Львівського Національного Університету імені І.Франка перебуватиме маршалек Сейму Республіки Польща Гжегож Схетина.

У зв’язку з цим з 13.00 до 17.00 з метою забезпечення безпеки проїзду кортежу відбудуться певні зміни у русі у центральній частині міста (пр. Свободи, вул. Коперніка, Дорошенка, Січових Стрільців, Університетська та прилеглі до них).

Управління ДАІ у Львівській області звертається до водіїв транспортних засобів бути особливо уважними на дорогах, реагувати на вимоги регулювальників ДАІ, надавати перевагу у русі автомобілям зі звуковими сигналами та проблисковими маячками. Також радять невмикати у салоні автомобілів голосно музику, щоб вчасно відреагувати на попереджувальні сигнали спеціальних транспортних засобів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!