Політична реклама

Завтра в центрі Львова запрацюють нові світлофори

960 0
6 вересня запрацюють світлофори на перехрестях вул. Городоцька – пр. Чорновола, пр. Свободи – пл. Торгова, вул. Мечникова – вул. Личаківська, вул. Котика – вул. Личаківська (центр Львова). Про це повідомляє міська рада.

На завтра заплановано офіційний запуск світлофорів. Від завтра вони працюватимуть у тестовому режимі. На цих світлофорних об’єктах проведено заміну існуючого обладнання та встановлено додаткове для автоматичного регулювання дорожнього руху. Для зменшення закоркованості на вулицях зелене світло регулюватиметься автоматично. Поки не запрацює вся система разом з центром керування рухом, детектори на перехрестях  працюватимуть локально. Коли вже працюватиме вся система, вони зможуть «збирати» інформацію з сусідніх перехресть.

Крім того, світлофори на перехресті вул. Городоцька – пр. Чорновола обладнані кнопками для пішоходів для автоматичного вмикання зеленого світла.

Також оновлені світлофори здатні аналізувати потік транспорту, інтенсивність руху. Ця інформація архівується та може бути використана для подальшого аналізу.

Нагадаємо, що світлофори у центрі Львова не працювали близько двох тижнів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!