Завтра в Україні стартує реєстрація на пробне ЗНО

2483 0
Завтра, 10-го січня, розпочнуть ресєтрувати учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що відбудеться в квітні.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Реєстрація на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти триватиме з 10 до 31 січня 2017 року, - інформує  Український центр оцінювання якості освіти.

1-го квітня всі зареєстровані складатимуть тести з української мови і літератури, а 8 квітня – з одного з предметів на вибір (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов).

Учасники зможуть пройти тестування максимально наближено до літнього: ознайомитися з процедурою, виконати пробний тест, оцінити свої сили тощо.  Цьогоріч, першим ста зареєстрованим перевірять ще й відкриті завдання з розгорнутими відповідями.

Пробне ЗНО є платним, у у 2017-му році воно коштуватиме львівським школярам 129 гривень. Детальну інформацію можна дізнатися на сайті Львівського центру оцінювання якості освіти.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!