Завтра в Україні закінчується третя хвиля мобілізації

6186 0
Завтра закінчується третя хвиля мобілізації на яку указом Президента України відвели 45 денний термін. Вона була більшою, аніж 2 попередні.
Фото: socportal.info

Фото: socportal.info

Попри те львів'янам все ще можуть приходити повістки, йшлося в ефірі радіо Львівська хвиля. 

Це пояснюється тим, що на кожну область запланована окрема цифра призваних офіцерів, солдатів, сержантів. Якщо обласний військкомісаріат прозвітує, що виконав цю цифру, більше повісток не надсилатимуть.

Як повідомив у коментарі Гал-інфо керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, третя хвиля мобілізації якісно вирізняється від двох попередніх. Хоча б тим, що військові комісаріати активніше почали співпрацювати з населенням. Значно зросла роль ЗМІ, які активно стимулюють людей не ухилятись від військової служби, проводиться просвітницька кампанія.

Ще одна особливість, за його словами, посилена підготовка новобранців. Жителі Яворівщини кожного дня можуть чути, як йде підготовка солдатів на полігоні – від самого ранку до пізньої ночі там не припиняються стрільби.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!