Завтра вночі Львовом їздитиме театралізований трамвай

3718 0
У п’ятницю, 11 липня, в межах фестивалю «Ніч у Львові» містом курсуватиме трамвай, всередині якого проходитиме театралізоване дійство та читатимуть вірші.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

«О 23:00 «Нічний трамвай» вирушить з площі Ринок незвичним маршрутом: спочатку він поїде до вокзалу, а потім до Личаківського кладовища. Звідти всіх учасників він поверне на площу Ринок», – розповіла tvoemisto.tv керівник відділу промоції Львівської міської ради Марта Іванишин.

Основна тема дійства у «Нічному трамваї» – «Любов і війна». Ініціативна група акторів Національного театру ім. Марії Заньковецької та Львівського драмтеатру ім. Лесі Українки під назвою «Повернись живим» покаже свої постановки. Одночасно триватиме збір коштів на потреби українських військових.

«Реєстрація на всі наші заходи закінчилась ще у перші день-два, але, як показує практика, частина людей зареєструється і не приходить чи йде на інші заходи. Тому навіть якщо ви не зареєструвались, то можна буде прийти і з'ясувати на місці, чи будуть ще місця у трамваї. Також на місці працюватимуть волонтери, які зможуть вам дати та інформацію», – сказала Марта Іванишин.

Коли: 11 липня, п’ятниця, 23:00.

Де: трамвайна зупинка на площі Ринок.

Тривалість дійства: 1 година.

Більше інформації https://www.facebook.com/groups/backandalive/?fref=ts

Контактний телефон: (096) 132 85 75.

Як повідомляло tvoemisto.tv, у п’ятницю, 11 липня, у Львові стартує фестиваль «Ніч у Львові». О 19:00 на площі Ринок відбудеться флеш-моб: люди з синіми та жовтими повітряними кульками утворять слово «Мир» та заспівають духовний гімн України «Боже великий єдиний.

До неділі, 13 линня, в межах фестивалю пройде понад 100 нічних заходів. Tvoemisto.tv обрало 5 найцікавіших подій фестивалю. Усі локації «Ночі у Львові» з невеличкими описами заходів можна знайти на Google maps.

Нагадаємо, на вихідних у Львові громадський транспорт курсуватиме до опівночі – через проведення фестивалю «Ніч у Львові».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!