Політична реклама

Завтра воду на Сихів подаватимуть з пониженим тиском

1020 0
На вулиці Зеленій,269 у Львові проводитимуть планові роботи з підключення нового магістрального водогону.

Відтак, з 10 години 3 вересня до 22 години 4 вересня водопостачання частини Сихівського району, обмежену вулицями Зубрівська – пр.Ч.Калини, 91-97 – Коломийська – Соняшникова – Сихівська – Колісна – Зелена – Дністерська – Липова Алея – Керченська, здійснюватиметься з пониженим тиском, повідомили у прес-службі Львівської мерії.

Водогін на вулиці Зеленій був прокладений у 80-х роках минулого століття і перебуває в аварійному стані. Над цією ділянкою водогону пролягає високовольтна лінія електропередач, внаслідок чого сталевий водогін пошкоджувався блукаючим струмом.

Замість аварійних сталевих труб проклали поліетиленові, які є ефективніші й довговічніші. Завтра розпочнуть роботи з приєднання нового водогону. Роботи масштабні, відтак триватимуть два дні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!