Політична реклама

Завтра з 14.00 вул. Стрийську закриють для руху приватного транспорту

991 0
Завтра, 9 червня, на «Арені Львів» відбудеться перший футбольний матч Єврочемпіонату. «Арена Львів» прийматиме збірні Німеччини та Португалії. Як повідомлялося раніше, під час футбольних матчів у Львові - 9, 13 та 17 червня вулиця Стрийська буде закрита для приватного транспорту з 14:00 год. 02:00 год. Решту червня рух транспорту по вул. Стрийській не обмежуватимуть.

Львівська міська рада закликає мешканців не планувати поїдок приватним транспортом та, за необхідності, користати з громадського транспорту, який їздитиме за продовженим графіком. 

Довідка

Доїхати до стадіону можна буде експрес-маршрутами:

  • Залізничний вокзал – пл. Різні
  • пл. Петрушевича – стадіон «Арена-Львів».

Також добратися можна громадським транспортом: автобуси № 3А, 10 (зі сполученням аеропорт – стадіон), 40, 25; тролейбуси № 3 і 5.

Громадським транспортом – безкоштовно. Так матимуть змогу пересуватися ті, у кого є квитки на матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в місті. Зокрема, власники квитків будуть мати можливість користуватися безкоштовно громадським транспортом протягом 36 годин - протягом доби дня матчу і до 12.00 год наступного дня.

9, 13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!