Завтра закриють для руху перехрестя на Новому Львові. Як об’їхати

2334 1
Роботи триватимуть до вечора 16 грудня.
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

Завтра, 12 грудня, з 09:00 год і до 18:00 год 16 грудня 2017 року буде перекрито для руху транспорту перехрестя вул. Тернопільська – П.Мирного – Угорська – С.Литвиненка.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, на цьому перехресті планують замінити дорожнє покриття. Роботи виконує «Львівська дорожня служба».

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Читайте також: Коли закінчать будівництво кільця на Угорській

Нагадаємо, в районі Нового Львова на перехресті вулиць Угорської, Тернопільської, Литвиненка і Панаса Мирного облаштовують автомобільне і транспортне кільце голландського типу, захищене від автомобілів острівцями.

Велосипедне кільце прокладуть за принципами безбар’єрного середовища, проект якого розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Вартість будівельних робіт складає 1,9 млн гривень.

Подаємо схему об'їзду перехрестя:


Читайте також:
12 Грудня, 2017 08:24
Андрій ЯК потрапити мешканцям і авто екстренних служб на вул Угорська 1 -10 номери, НЕ порушуючи правил ? Дебілізм !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!