Завтра знову обговорюватимуть майбутнє кінотеатру «Львів»

2006 0
Завтра, 19 травня, усіх небайдужих запрошують прийти та висловити свою позицію щодо концепції майбутнього розвитку кінотеатру «Львів».

Активісти запрошують усіх зацікавлених і небайдужих на презентацію та обговорення концепції майбутнього розвитку кінотеатру «Львів» та шляхів виходу з кризи.

Боротьба за оновлення кінотеатру «Львів» триває, – зазначають організатори. Ініціативна група «Поверніть Нам Львів» на основі ідей, висловлених на двох перших зустрічах, розробила концепцію нового культурно-соціального центру на базі кінотеатру, завдання якого - творити сучасну кінокультуру міста Львова та сприяти загальному розвитку культурної спільноти і соціального середовища.

Попри те, що ідея оновлення знайшла часткову підтримку депутатів обласної ради, залишаються ті, хто впевнені: змінювати нічого не потрібно, а замість реорганізації у культурно-соціальний центр нового типу пропонують час від часу проводити події, організовані ініціативною групою.

«Ми ж переконані у тому, що досягти високих результатів можна лише завдяки кардинальним змінам, а епізодичні покази не зможуть врятувати кінотеатр від занепаду, тому дуже потребуємо широкої громадської підтримки», – заявляють представники ініціативної групи та закликають львів’ян прийти на обговорення.

Місце і час зустрічі: 19 травня, 19:00, Перша Львівська Медіатека. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!