«Це твоя дорога». У Львові нагородили переможців велогонки Tour de Onur 2021

1115 0
Фінішували велосипедисти у Львові, щоб поспостерігати за гонкою, там зібралося чимало містян.

Понад 300 велосипедистів-аматорів із України, Туреччини, Білорусі, Польщі та Молдови змагалися в аматорській шосейній велогонці Tour de Onur 2021. Вона пройшла з 30 вересня по 3 жовтня у Львові та в Карпатах.

«Це твоя дорога!» – гасло, яке об’єднувало велогонщиків протягом усіх чотирьох днів змагань. Вони були поділені на два типи: багатоденна гонка, яка складалася з трьох етапів, із загальним заліком за віковими категоріями та за критеріумом окремого заліку.

Перший день гонки стартував у природничому заповіднику Тустань. Там учасники подолали першу дистанцію – 50 км із набором висоти 444 м.

Другий і третій етапи Tour de Onur відбулися на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру. Залежно від категорії у другий день гонщики долали й різні дистанції: 113 км і 80 км.

Після кожного етапу на спортсменів чекало нагородження відповідно до категорій змагань.

Фінішували велосипедисти у Львові. Для останнього заїзду критеріуму в місті перекрили дороги коло ТРЦ Forum Lviv. Щоб поспостерігати за гонкою, там зібралося чимало містян.

Епічні 4 дні гонки закінчили так само епічно. За подолання дистанції учасників кожної з категорій нагороджував засновник компанії Onur Group Онур Четінджевіз. Після цього наприкінці події на сцену вийшла вся велика команда, що долучилася до створення Tour de Onur 2021.

«Я завжди мріяв зробити таку подію. Мій бізнес розпочався саме з велосипедів, тому тепер, коли на дороги Львівщини почали з’їжджатися велогонщики з усього світу, можна вважати, що вона здійснилася. Дуже дякую за це нашій команді!», – зазначив засновник Onur Group Онур Ченінджевізи.

Генеральний координатор Onur Group Ukraine Емре Караахметоглу теж наголосив на тому, що дуже радий зустрічати тут велосипедистів зі всієї України та інших країн і показувати їм найкращі дороги та красу природи Карпат.

«Обіцяємо, що обов’язково робитимемо це й надалі, щоб вже зовсім скоро Tour de Onur став чудовою традицією не лише для українських спортсменів-аматорів, а й учасників з усього світу», – сказав він.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!