«Zaxidfest» може піти зі Львова

2170 0
Музичний опен-ейр фестиваль «Zaxidfest», який традиційно проходить неподалік Львова, хочуть перенести з України до Польщі. Про це розповів організатор фестивалю Яків Матвійчук.
фото: palindrome.com.ua

фото: palindrome.com.ua

Причиною таких роздумів стали великий відсоток людей з-за кордону та фінансові негаразди в Україні. Організатор фестивалю зауважує, що не може собі дозволити жити за рахунок фестивалю. «Витрачається рік часу, моральна сатисфакція є, але жити далі за що? Розвивати все життя щось, а самому загнутися?», - наголошує Яків Матвійчук.

Проте засновник «Zaxidfest» не хотів би залишати Україну назовсім. «Загальна ідея в тому, щоб зробити франшизу. Ми не плануємо переїхати в Польщу і все, до побачення. Звичайно, не хочеться йти з України. Хочеться вірити, що все буде краще і долучитися до цього «краще», хочеться будувати його, але наразі це майже нереально», - додав він.

Нагадаємо, цьогоріч фестиваль відбудеться з 14 по 16 серпня все ще в Україні.

Джерело: Zaxid.net.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!