Заяву про голосування вдома можна подати сьогодні до 20:00

2137 0
До 20:00 п’ятниці, 24 жовтня, дільничні виборчі комісії Львівщини ще прийматимуть заяви від мешканців, які хочуть голосувати не на дільниці.
Фото: lenta-ua.net

Фото: lenta-ua.net

«У дільничні комісії мають доставити заяву і обов’язково додати підтверджуючий документ. Таким документом є довідка медичної установи. У такому разі виборець буде внесений до витягу з виборчого списку і до нього прийдуть з маленькою виборчою скринькою», – повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців Федір Алєйніков, інформує ZAXID.NET.

Окрім того, до 12:00 суботи, 25 жовтня, виборці, які не хочуть, аби до них додому прийшли з виборчою скринькою, мають повідомити про це свою дільничну комісію. Тоді їхнє прізвище викреслять з витягу зі списків виборців.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні пройдуть у неділю, 26 жовтня.

Читайте також: Кандидати-мажоритарники Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!