Заявки на виплату «карантинних» 8 тисяч можна подати до 19 травня

1247 0
Звернутися за фінансовою допомогою можна через портал або застосунок «Дія».
ілюстративне фото: Економічна правда

ілюстративне фото: Економічна правда

На компенсації підприємцям, постраждалих від карантину Україна виділила 600 млн грн. Заявки на отримання виплати можна ще подати до 19 травня. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Читайте також: Уряд почав виплачувати підприємцям «карантинних» 8 тисяч гривень

«Прийом заявок продовжується. Отримати допомогу від держави можна впродовж 30 днів із дня запровадження «червоної» зони в регіоні. Якщо область була віднесена до «червоної» зони протягом лютого-березня, то звернутися по фінансову допомогу можна через портал або застосунок Дія до 19 травня», – уточнив Денис Шмигаль.

Станом на 1 травня понад 300 тисяч підприємців та найманих працівників подали заявки на отримання допомоги від держави у розмірі 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, на Львівщині червоний рівень епідемічної небезпеки почав діяти 25 березня. А скасували обмеження червоної карантинної зони в регіоні через  місяць – з опівночі 26 квітня Львівщина стала «жовтою».

Як отримати 8 тисяч гривень, які пропонує держава та що для цього потрібно, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!