Політична реклама

ЗАЗ оновив моделі Lanos і Sens

1163 0
Найпопулярніші серед покупців моделі ЗАЗ Lanos і Sens тепер в оновленому вигляді, вони отримали нову решітку радіатора та інші оновлення в дизайні.

За словами представників ЗАЗу, це лише перші видимі зміни у популярних моделях. Завод постійно покращує якість продукції, що випускається й активно інвестує в розвиток виробництва.

Найближчим часом моделі ЗАЗ Lanos і Sens будуть незначно оновлюватися. Кожні 2 місяці в автомобілі будуть впроваджуватися які-небудь зміни. Вони будуть стосуватися як інтер’єру, так і екстер'єру автомобілів.

Крім того, з вересня 2012 року змінено гарантію на всі автомобілі модельного ряду ЗАЗ в Україні. Тепер вона становить 3 роки або 100 тис. км пробігу в залежності від того, що настане раніше.

Джерело: ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!