«Зберігай і розвивай»: львів’янам покажуть відреставровані старі будівлі

2453 0
У Львові розпочались тематичні заходи на тему спільного фінансування для реставрації історичної забудови міста.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

Тиждень заходів ініціював Спільний німецько-український проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова».

Впродовж тижня залучені фахівці, майстри та мешканці ділитимуться досвідом участі в програмі співфінансування, накопиченого з моменту старту програми в 2009 році. Впродовж тижня відбудуться екскурсії відреставрованими об’єктами (брами, балкони та подвір’я в історичній частині міста), дводенна конференція, а також діятиме виставка в центральній частині міста.

Програма:

13-19.03.2017 – виставка в громадських просторах Львова

Впродовж тижня діятиме виставка з фотографіями об’єктів, відновлених в рамках програм співфінансування. Мешканці Львова зможуть ознайомитись з результатами програми на п’яти локаціях: біля Ратуші, на площі Коліївщини, на вул. Л.Курбаса, на вул. Л. Українки та на площі Яворського.

Тематичні екскурсії:

14.03.2017 – 14.00 Екскурсія «Львівські брами: основні виклики та результати втілення програми співфінансування реставрації історичних вікон і вхідних брам»

Старт: пл. Ринок, 12.

14.03.2017 – 15.30 Екскурсія-обговорення «Як реставрувати історичну будівлю?»

На прикладі історичної сходової клітки на пр. Свободи, 33

Старт: пр. Свободи, 33

15.03.2017 – 14.00 Екскурсія «Балкони у Львові: основні виклики та результати втілення програми співфінансування реставрації балконів»

Старт: вул. Дудаєва, 9

Підсумком тематичного тижня стане конференція з обміну досвідом «Як використати співфінансування для реставрації старих будівель?».

Конференція відбудеться за адресою: Львів, вул. Богомольця, 6 (конференц-зал).

Організатори запрошують журналістів та усіх охочих відвідати заходи та поспілкуватись із учасниками програм співфінансування. Чинна програма співфінансування буде завершена в цьому році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!