Збери дитину до школи. Львів’ян закликають допомогти сім’ям Героїв

1955 0
Волонтерська організація, яка залучає громадськість підтримувати дітей Героїв, просить долучитися львів’ян зібрати канцтовари для дітей Львівської та Закарпатської обл. Зібрати речі потрібно до 25 серпня.
фото: Допомога дітям Героїв

фото: Допомога дітям Героїв

 «Минулого року, влітку 2014, ми з вами зуміли зібрати понад 300 діток наших Героїв до школи.. …Ви розумієте, що до навчального року у 2015 році ми маємо вже більше дітей і потребуємо ще більше вашої допомоги», - звернулися волонтери у фейсбук-спільноті «Допомога дітям Героїв».

Цьогорічна акція вже стартувала в різних регіонах України за підтримки діаспори, тому тепер допомогу організовують для дітей Львівської та Закарпатської обл.

Приблизні списки-потреби канцтоварів для учнів 1-4 та 5-11 класів для благодійників, які хочуть допомогти зібрати дитину Героя до школи на фейсбук-сторінці спільноти.

Долучитися до праці волонтерів можна в різний спосіб:

1.  Адресно конкретній дитині. Звернутися в приват і вам нададуть конкретну родину Героя для того, щоб ви самостійно надіслали шкільне приладдя дитині згідно списку.
2.  Канцтоварами. Ви можете купити і передати частину речей для подальшої до комплектації та розсилки.
3. Допомогти у сортуванні та надсиланні.
4. Коштами чи купонами для надсилання канцтоварів.

Львів’яни можуть приносити зібрані речі за адресою: вул. Сербська, 7/7 (код 346) або ж надсилати Новою Поштою м. Львів, відділення №19.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!