Збір підписів за присвоєння звання «Народного артиста України» Андрію «Кузьмі» Кузьменку. Як долучитися?

3332 0
Відомому співаку, фронтмену групи «Скрябін» Андрію Кузьменко, який трагічно загинув 2 лютого цього року в автокатастрофі, хочуть присвоїти звання Народного артиста України посмертно. Відповідна петиція зареєстрована на сайті Президента України.
фото: theinsider.ua, gazeta.ua, day.kiev.ua

фото: theinsider.ua, gazeta.ua, day.kiev.ua

«Андрій Вікторович Кузьменко (Кузьма, Скрябін) за фактом був і є народним артистом України. Мільйони українців довели це, після трагічної загибелі артиста, вийшовши на головні площі своїх міст. Його люблять і пам'ятають. Він заслужив це звання», – йдеться в тексті петиції.

Читайте також: 5 тез Кузьми Скрябіна про Україну та майбутнє. Відео

Вона була зареєстрована 5 вересня 2015 року. Станом на 14 вересня її підписали вже понад 6600 осіб. Для того, щоб Президент України розглянув петицію, слід зібрати 25 тис. підписів. До завершення збору підписів залишилося 82 дні.

Читайте також: Президенту України можна адресувати електронні петиції

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!