Збірна Львівщина виборола 11 медалей Чемпіонату України зі стрільби з лука

979 0
Спортсмени отримали 3 три золоті, 4 чотири срібні та 4 чотири бронзові медалі.
фото: лода

фото: лода

У Харкові відбувся завершальний день чемпіонату України зі стрільби з лука серед юніорів. Уже відбулись фінальні змагання в особистому заліку, і львівські лучники вибороли ще ряд медалей. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Серед юніорів срібним призером став Олександр Панциру. 4 місце у Івана Пєркова, який лише в перестрілці поступився у боротьбі за бронзову медаль. Бронзова медаль серед жінок у стрільбі з блочного лука у досвідченої Катерини Палехи.

За підсумками чемпіонату України серед юніорів та дивізіону блочного лука, в активі збірної Львівщини 11 нагород різного гатунку: 3 три золоті, 4 чотири срібні та 4 чотири бронзові медалі. 

Нагадаємо, на чемпіонат України зі стрільби з лука у Харків відрядили 60 спортсменів з Львівщини – 35 дорослих та 25 юніорів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!