Збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України з гірського бігу

997 0
Серед чоловіків на дистанції 12 км із перепадом висот 650 м атлетам Львівщини не були рівних.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

На Львівщині завершився чемпіонат України з гірського бігу. Спортсмени з 10 областей та міста Києва змагались на дистанціях 4, 8 та 12 кілометрів залежно від вікової групи.

Як повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА, у загальнокомандному заліку перемогу виборола команда Львівщини. Другими стали сумчани, а третіми – представники Миколаївщини.

Читайте також: Ватерполісти львівського «Динамо» ввосьме стали чемпіонами України

Серед чоловіків на дистанції 12 км із перепадом висот 650 м атлетам Львівщини не були рівних: чемпіоном України став Богдан Добрянський, який виконав норматив майстра спорту України, срібним призером – Олександр Ченікало. Бронзовий призер – Станіслав Козак. За крок до медалі зупинився ще один представник Львівщини Юрій Вихопень.

Бронзовою призеркою серед жінок стала легкоатлетка Львівщини Вікторія Дуткевич.

Нагадаємо, що 20-річна львів’янка Валерія Терета на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед молоді і юніорів здобула 5 медалей, серед яких 4 – золоті.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!