Збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України з карате

942 0
Спортсмени привезли 33 золоті, 32 срібні та 52 бронзові медалі.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Вчора, 25 грудня, у Львові відбувся чемпіонат України та Кубок України з кіокушинкай карате. Змагання проводили серед різних вікових категорій у 36 вагових категоріях.

Джерело: пресслужба Львівської ОВА, Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Загалом, участь у чемпіонаті взяли 400 спортсменів, які боролись за право потрапити до збірної України на 2023 рік та можливість взяти участь у міжнародних змаганнях. Найбільше медалей за підсумками змагань виборола збірна Львівщини–33 золоті, 32 срібні та 52 бронзові.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Національна федерація кіокушинкай карате особливо відзначила 14 спортсменів  Львівщини. Серед чоловіків та жінок – Оксану Пилипович, Ярослава Ковальчука, Олега Наугольника, Юрія Думу та Мар’яну Чабан. Серед юніорів – Соломію  Крюкову, Йордану Жданюк, Анастасію Ковальчук та Марка Біргера. Серед юнаків та дівчат відзначили Романа Холявку, Анастасію Лашко, Станіслава Рождественського, Назара Цюпку та Єлизавету Адамчук.

Нагадаємо, що у Львові Асоціація спортивної боротьби вшановувала чемпіонів та призерів чемпіонатів світу та їхніх тренерів. Під час заходу оголосили топ найкращих борчинь країни, серед яких чотири мешканки Львівщини.

Ірина Давосир

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!