Збірна Львівщини виборола перші золоті медалі на Кубку України з веслування

1587 0
Першою для Львівської області «золото» виборола 20-річна Валерія Терета. Вона фінішувала найшвидше у каное-одиничці та каное-двійці на дистанції 1000 метрів.
фото: федерація каное україни

фото: федерація каное україни

У Дніпрі стартував Кубок України пам‘яті Олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської з веслування на байдарках і каное. Це перший етап відбору в олімпійську збірну. Львівщину на змаганннях представляють 55 спортсменів. Про це повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА.

Першою для Львівської області «золото» виборола 20-річна Валерія Терета. Вона фінішувала найшвидше у каное-одиничці та каное-двійці на дистанції 1000 метрів. У байдарці-двійці переможницями стали Валерія Дячук та Сандра-Марія Перевізник. У байдарці-четвірці золото виборола Іванна Андрухів, а бронзовою призеркою стала Мар‘яна Кметь. Христина Магир стала бронзовою призеркою у байдарці-одиничці.

Читайте також: 12 майданчиків у Львові, де можна безкоштовно зайнятись спортом. Інтерактивна мапа

Віталій Брезіцький переміг у байдарці-четвірці та став бронзовим призером у байдарці-двійці, а Юрій Шутяк виборов срібло у каное-двійці. Віталій Вергелас виборов 3 місце у каное-двійці. Андрій Ногач та Микола Мручковський стали бронзовими призерами у байдарці-четвірці.

Нагадаємо, що юнацька команда Львівщини цьогоріч стала чемпіоном України з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат 13-16 років. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!