Збірна України розгромила Вірменію у матчі Ліги Націй

1047 0
Один гол у ворота суперника забили у першому таймі, решта – у другій половині зустрічі.
Фото: АР

Фото: АР

Збірна України з футболу розгромила Вірменію в матчі п'ятого туру Ліги Націй УЄФА. Виїзний поєдинок закінчився з рахунком 5:0 на користь «синьо-жовтих». Про це пише «Суспільне спорт».

На 22-й хвилині рахунок поєдинку відкрив захисник Олександр Тимчик, який скористався прострілом Олександра Зубкова та забив свій дебютний гол. 

Решту голів українські футболісти забили у ворота суперника під час другого тайму. На 57-й хвилині тандем Тимчика із Зубковим подвоїв перевагу гостей. Тепер вже захисник, пройшовши правим флангом, прострілював до штрафного, а вінгер одним дотиком спрямовував м'яч у ворота.

Ще за 12 хвилин Україна організувала динамічну комбінацію, яку навісом закінчував Зубков. До м'яча, що опускався поблизу воріт господарів, першим встиг нападник Артем Довбик, що оформив розгром суперника - 3:0.

До чотирьох голів різницю в рахунку доводив уже півзахисник Данило Ігнатенко. Той з-за меж карного майданчика влучно поклав м'яч у нижній кут воріт.

Крапку поставив п'ятий гол України. Його записав на свій рахунок Довбик, що оформив дубль, додавши до нього результативну передачу.

Зазначимо, що збірна України розпочала тиждень з розгромної поразки від Шотландії (0:3). Через неї втратила лідерство у групі «B1» напередодні двох заключних матчів поточного розіграшу турніру – проти Вірменії та номінально домашньої зустрічі з шотландцями в Польщі.

У порівнянні з грою проти Шотландії, до складу збірної України повернувся захисник англійського «Евертона» Віталій Миколенко. Перший матч команди цього тижня він пропускав через пошкодження.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!