Збірна України сьогодні зіграє матч за вихід на Чемпіонат світу. Де дивитись

1918 0
Поєдинок з Вельсом – вирішальний для виходу до Чемпіонату світу-2022.
фото: REUTERS

фото: REUTERS

Сьогодні, 5 червня, відбудеться матч фіналу плей-офф відбору на Чемпіонат світу-2022, в якому збірна України зіграє проти збірної Вельсу. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Гру прийме стадіон «Міленіум» в місті Кардіфф, а обслужить матч арбітр з Іспанії Антоніо Матеу Лаос. В Україні матч транслюватимуть телеканали «Індиго TV», «Футбол 1», платформа oll.tv.

Додамо, що поєдинок з Вельсом – останній для виходу до Чемпіонату світу-2022. Напередодні у півфіналі плей-офф за право зіграти на ЧС-2022 збірна України вже обіграла Шотландію.

Нагадаємо, мундіаль у Катарі пройде з 21 листопада по 18 грудня 2022 року. Відповідно до жеребкування, за умови, що українська збірна виборює путівку на світову першість, то змагатиметься там у групі В з АнглієюСША та Іраном.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!