Збірна України зіграла внічию у вирішальному матчі з Шотландією

1071 0
Таким чином українська збірна посідає друге місце у групі.
Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Сьогодні, 27 вересня, відбувся домашній матч національної збірної України з футболу останнього 6-го туру Ліги націй. Суперником у цьому поєдинку для українців була збірна Шотландії. Матч пройшов у Польщі на стадіоні Краковія, де українська збірна зіграла внічию.

У першому таймі футболісти української збірної мали кілька моментів для того, аби отримати перевагу перед Шотландією. Зокрема, Михайло Мудрик вивів на порожні ворота катрана Андрія Ярмоленка, однак він пробив повз. Руслан Малиновський теж рвався до воріт, але шотландці відбили атаку. Низом пробували пробити суперники зі штрафного, українці заблокували. Також було кілька прострілів ві Тимчика та Артема Довбика, однак на перерву збірні пішли з рахунком 0:0.

Читайте також: ФК «Карпати» представив новий склад команди

У другому таймі збірна України знову мала декілька моментів, щоби забивати. Так, була добра подача Малиновського зі штрафного, замикав її Ілля Забарний замикав, але не зміг влучити у ворота. Олександр Петраков провів спершу дві заміни — на поле вийшли Роман Яремчук та Віктор Циганков замість Мудрика та Довбика. Пізніше замість Ярмоленка та Малиновського на поле вийшли Олександр Піхальонок та Олександр Зубков.

Додамо, що попередньо Україна посідала 2 місце у групі з 10 очками після 5 зіграних матчів. Шотландія лідирує. Згідно з регламентом Ліги націй УЄФА, переможець групи Ліги В отримає путівку до Ліги А, а остання команда квартету у наступному циклі виступатиме в Лізі С.

Нагадаємо, що збірна України програла Шотландії тиждень тому в Глазго з рахунком 3:0 і втратила перше місце в групі 1 дивізіону В. А у п'ятому турі збірна України на виїзді завдала нищівної поразки Вірменії (5:0).






Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!