Збірна України здобула перемогу над Ірландією у Лізі Націй

1186 0
Поєдинок відбувся в ірландському Дубліні на стадіоні Авіва. Рахунок – 0:1 на користь України.
Фото: Тwitter/FAIreland

Фото: Тwitter/FAIreland

Сьогодні, 8 червня, стартував матч Ліги Націй, де збірна України розпочала свій шлях у дивізіоні В грою проти Ірландії на виїзді. У другому таймі збірна України відкрила рахунок, який і став пеерможним над Ірландією.

Зокрема, «синьо-жовті» повели в рахунку на 48-й хвилині. Віктор Циганков, який вийшов на поле саме на початку другого тайму, подав штрафний від правого краю, але м'яч пролетів повз гравців обох команд у карному майданчику та несподівано влетів у дальній кут.

Читайте також: Збірна України мінімально поступилася Вельсу у матчі за вихід на ЧС-2022

На грі працювала суддівська бригада зі Словаччини. Головним арбітром виступив Філіп Глова, на лініях йому допомагали Даніель Полачек та Адам Еккель, четвертий арбітр – Міхал Оценаш.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков пообіцяв ротацію порівняно з матчами кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії (3:1) та Уельсу (0:1).

Додамо, що, крім України та Ірландії, у групі 1 дивізіону В є ще дві збірні – Шотландії та Вірменії. У першому турі Ліги націй В Ірландія програла Вірменії (0:1), а матч України проти Шотландії перенесено на вересень.

Нагадаємо, збірна України з футьолу у фінальному матчі плей-оф відбору до Чемпіонату світу 2022 мінімально поступилася збірній Вельсу з рахунком 0:1, тому не потрапить на ЧС, що цього року пройде в листопаді-грудні у Катарі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!