Збірна України здолала Північну Македонію у своєму другому поєдинку на Євро-2020

3270 0
Матч пройшов в Бухаресті на «Арені Націонале»і завершився з рахунком 2:1 на користь підопічних Андрія Шевченка.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні, 17 червня, збірна України провела свій другий поєдинок у межах групового раунду чемпіонату Європи. Суперником нашої команди стала збірна Північної Македонії. Матч пройшов в Бухаресті на «Арені Націонале»і завершився з рахунком 2:1 на користь підопічних Андрія Шевченка.

Уже в першому таймі, на 29 хвилині, гол у ворота суперників забив Андрій Ярмоленко і таким чином вивів збірну вперед. Через 5 хв Яремчук подвоїв перевагу українців після результативної передачі Ярмоленка 2:0.

У другому таймі, на 55 хвилині матчу, арбітр призначив пенальті у ворота збірної України за фол Караваєва у своєму штрафному. Воротар збірної України Георгій Бущан відбив 11-метровий, але Аліоскі вдало зіграв на добиванні 2:1. 

Арбітр компенсував 4 хвилини до основного часу матчу, однак суперникам так і не вдалося зрівняти рахунок. 

Стартові склади:

УкраїнаГеоргій Бущан, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Роман Яремчук, Микола Шапаренко, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Зінченко, Олександр Караваєв, Микола Матвієнко.

Головний тренер: Андрій Шевченко.

Північна Македонія: Дімітрієвський, Адемі, Мусліу, Аліоскі, Пандев, Рістовський, Д.Велькоський, Ніколов, Барді, Спіровський, Ельмас.

Головний тренер: Ігор Ангеловський.

Арбітр: Фернандо Андрес Рапалліні (Аргентина).

Нагадаємо, що це – третій офіційний поєдинок збірних України та Північної Македонії. У кваліфікації Євро-2016 «синьо-жовті» двічі обіграли балканців: 1:0 – у Львові і 2:0 – в Скоп'є.

Обидві команди зазнали поразок в стартових зустрічах Євро-2020. Збірна України протистояла фавориту групи С команді Нідерландів і програла не бей з бою. Рахунок у результаті – 2:3. Північна Македонія в 1-му турі зустрічалася з Австрією і зазнала поразки з рахунком 1:3.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!